Site-ul www.madel.ro este proprietatea societății comerciale UDITONI MEDIA SRL

Utilizarea site-ului www.madel.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni si condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator si UDITONI MEDIA SRL, de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.madel.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni si condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de UDITONI MEDIA SRL, implică acceptarea acelorași termeni si condiții.

Informații generale despre produse si prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al materialului, ca urmare a faptului că unele produse de pe site pot avea calitatea de replică.

Clientii www.madel.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este in stoc, dacă se poate aduce la comanda, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul www.madel.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi întotdeauna insoțite de factura fiscala fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier este dovada plății, sau extrasul de cont.

Garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul www.madel.ro beneficiează de garanția obișnuită pe o perioadă de 2 ani. Astfel, fiecare produs livrat care se va strica in timpul utilizării si nu prezinta urme de utilizare abuziva va fi inlocuit de către noi.

Garantia legala de conformitate

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Politica de confidențialitate

www.madel.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

SC UDITONI MEDIA SRL (numită în continuare Compania) este proprietara website-ului www.madel.ro. Compania certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Scopurile colectării datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea și livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.madel.ro
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia și statusul comenzilor
  • Activități comerciale
  • Marketing și publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piață

Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care și-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.madel.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informațiile furnizate de către utilizatori numai în scopul în care au fost colectate. 

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de către dumneavoastră altor companii cu care colaborează pentru a putea furniza serviciile contractate de către clienți, precum firme de curierat, firme care oferă servicii de marketing și publicitate, servicii de plată, și altele, doar pe baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora. 

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresă de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener ''Opinii de Incredere by TRUSTED.ro'', în scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Opinia clienților va fi publicată pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că ele ajung la clienți."

Prin completarea câmpurilor aferente datelor dumneavoastră în momentul creării contului și/ sau plasarea unei comenzi vă exprimati acordul ca aceste date să fie stocate, prelucrate și utilizate în mod nelimitat ca spațiu și timp pentru scopurile mai sus menționate.
Compania se obligă să aducă la cunoștința utilizatorilor prelucrarea datelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Orice persoană are dreptul de intervenție asupra datelor si poate solicita în mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau ștergerea datelor dacă acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete și inexacte, printr-o cerere scrisă transmisa către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de opoziție prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei să fie prelucrate de către aceasta printr-o cerere scrisă transmisă către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de către Companie.

Orice persoană are dreptul de a se adresa justiției în cazul în care consideră că protecția datelor cu caracter personal a fost încălcată.

Orice persoană are dreptul de a fi informată de către Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Orice persoană are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisă transmisă Companiei conform indicațiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugați să transmită o cerere scrisa semnată și datată prin scan pe email către adresa info@madel.ro

Plata


Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de către S.C. UDITONI MEDIA S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

b. Online cu card bancar prin mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard) 

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plați. 
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 
- "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plați, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de știut! - Pentru plătile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Copyright

Tot continutul site-ului www.madel.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea UDITONI MEDIA SRL și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe www.madel.ro nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu apartin UDITONI MEDIA SRL, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul www.madel.ro sau firma UDITONI MEDIA SRL. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată la info@madel.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.madel.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nicio penalitate pentru client.

Accesul la site

UDITONI MEDIA SRL permite accesul nelimitat pe site-ul www.madel.ro, în scop personal, dar nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al UDITONI MEDIA SRL.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. UDITONI MEDIA SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garanteaza faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de www.madel.ro nu conțin viruși sau alte componente daunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple. Ne rezervăm dreptul sa anulăm comenzile fără notificare prealabilă in cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.madel.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii si condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea UDITONI MEDIA SRL.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul www.madel.ro, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării de către un reprezentant al UDITONI MEDIA SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat în primă fază pe cale amiabilă.

Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, problemele legate de o comandă, vor fi sesizate la adresa de e-mail: info@madel.ro (termen de raspuns maxim 3 ore lucrătoare).

Modificari

UDITONI MEDIA SRL iși rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.madel.ro, politica, termenii si condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul www.madel.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către UDITONI MEDIA SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. www.madel.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Taxa transportului se restituie doar în cazul în care produsul ajunge deteriorat la client. Dacă clientul returnează produsul din alte motive, transportul nu va fi returnat.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu rambursProdusele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.  

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic sau pe e-mail. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în 14 zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul în care nu primim această informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.madel.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.  (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

Scopul utilizării

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. UDITONI MEDIA SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Dacă sunteți înscriși în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

Terții care au acces la datele personale: DPD, CARGUS

S.C. UDITONI MEDIA SRL implementeaza intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa info@madel.ro

  În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătură cu o ofertă www.madel.ro care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

  Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

  Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, www.madel.ro utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:
- accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;
- toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
- la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.
- printarea datelor este facută doar de la echipamentele societății, de către angajați desemnați.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului www.madel.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Firma noastră urmărește satisfacerea clienților. Vom face tot ce putem mai bine pentru a ne asigura că experiența de cumpărare este unică și ușoară pentru clienți. Te invităm pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului www.madel.ro , prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului www.madel.ro .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

Cererea de retur a fost trimisa!

Cererea de retur a fost trimisa!