Transport

Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. Taxa de transport este de 19 LEI, indiferent de mărimea şi greutatea coletului dumneavoastră.

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Politica de retur

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur (retragere)

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. www.madel.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma SC UDITONI MEDIA SRL pe propria cheltuială. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi sau sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Costul de transport pentru retur este de 19 lei.

Se va rambursa doar contravaloarea produsului/produselor, nu si transportul.

Pentru a returna comanda dumneavoastră vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@madel.ro cu datele dumneavoastră.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 7-14 zile lucrătoare de la momentul primirii produselor.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții: dacă produsul primit  este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.madel.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.(Text extras integral din siteul Uniunii Europene).

FORMULARUL ONLINE DE RETUR: CLICK AICI

Cererea de retur a fost trimisa!

Cererea de retur a fost trimisa!